Målerifirma

Ett brett utbud måleritjänster

Vi är målarfirman du vända dig till med förtroende om behöver hjälp av en kunnig målare. Vi kan hjälpa dig att utföra ett måleriuppdrag oavsett om du är villaägare, företagare eller bostadsrättsinnehavare. Här är några av de garanterat kvalitativa  måleritjänster som vi kan erbjuda:

Fasadmålning

Skötsel av husfasader är inget man ska slarva med - få saker har så positiv eller negativ inverkan på intrycket av ett hus som fasaden. Detta gäller inte minst för trähus. Det är av största vikt att man underhåller panelen för att hålla husets utseende fräscht och bibehålla dess värde på marknaden. Om du anlitar oss så kommer du inte behöva oroa dig för husets utsida. 

målerifirma fasadmålning

Tapetsering och målning inomhus

Vi målar och tapetserar även inomhus. Våra duktiga och erfarna målare har stor erfarenhet av inomhusmålning och genomför arbetet snabbt och effektivt. Vi håller dessutom rimliga priser, utan att på något sätt kompromissa med slutresultatet. Vill du måla om något eller flera rum i huset anlita – det kommer att löna sig, både estetiskt och ekonomiskt! Våra hushållsnära tjänster är dessutom avdragsgilla enligt ROT.

Våtrumsmålning

Vi målar även badrum, tvättstugor och andra våtrum. Vi är våtrumscertifierade och utför arbetet efter konstens alla regler. Låter du oss utföra målningen i badrummet så kan vi garantera att du sliper fuktproblem i framtiden.

Målning av golv

Golvet utsätts dagligen för mycket slitage av naturliga skäl. Att måla golv ställer höga krav på både hantverk och materialkännedom. Vi kan hjälpa dig att måla om ditt golv så att det står emot slitage på bästa sätt.

Trapphusmålning

Vi hjälper till med målning, ommålning och renovering av trapphus och andra gemensamma ytor, exempelvis tvättstugor, soprum och källargångar.

ROT-avdrag

Som privatperson kan du få avdrag på upp till 50 000 kronor per år för arbetskostnad samband med ett renoveringsprojekt – exempelvis ett måleriuppdrag. Eftersom totalkostnaden till stor del består av arbetskostnad så innebär ROT-avdraget att du får ett mycket bra pris på en väl utförd tjänst.  

En erfaren målerifirma som kan sätta färg på din tillvaro