Om företaget

En målerifirma med erfarenhet

Vi utför alla typer av måleri, både in- och utvändigt, samt tapetsering. Vi utför alla vanligt förekommande målningsarbeten vid nyproduktion, ombyggnader och servicejobb. Vi utför våra tjänster åt privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

Vi har bred erfarenhet från bygg- och måleribranschen. Hos oss arbetar kunniga och erfarna målare, men vi erbjuder även tjänster utförda av snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare, städservice och inredare med mera.

Kvalitet och service i fokus

Vi står för hög kvalitet och god service i varje arbetsmoment. Anlitar du oss kan du vara säker på att jobbet blir klart enligt överenskommelse. Vi har genom åren samlat på oss goda kontakter och inget uppdrag är för litet eller stort för oss. Kontakta oss gärna om du är intresserad av referenser.

Vi har behörighet för alla arbeten som utförs och lämnar garantier, bland annat våtrumsgaranti. Företaget innehar försäkringar och F-skattebevis.

Miljön är i fokus för oss, i arbetet används till stor del miljövänliga material. Förbrukat material återvinns dessutom i största möjliga mån.

Kunden är alltid i fokus för oss – välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

målerifirma stockholm

En erfaren målerifirma som kan sätta färg på din tillvaro